Befstroganovs šveiciešu gaumē

Befstroganovs šveiciešu gaumē

Teļa gaļu sagrieziet plānās šķēlītēs, uzberiet sāli un piparus, apviļājiet miltos un apcepiet daļā sviesta. Sīpolu smalki sagrieziet, sēnes sagrieziet salmiņos un apcepiet atlikušajā sviestā. Pievienojiet vīnu, sautējiet 3-5 minūtes, pēc tam pielejiet saldo krējumu, pieberiet sāli un piparus, lieciet gaļu un zaļumus un uz lēnas uguns uzvāriet. Kā garnīru pasniedziet ceptus kartupeļus vai kartupeļu kroketes.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja uzturā lietosiet pārāk daudz sparģeļus, urīns kļūs spilgti dzeltens

Pasākumi

Izdots Ingus Pētersons un Ziemeļlatvijas kameransambļa CD “Emīls Dārziņš un Volfgangs Dārziņš –Satikšanās”

“Satikšanās” – tā ir tēva un dēla Emīla un Volfganga Dārziņu, dziedātāja Ingus Pētersona un Ziemeļlatvijas kameransambļa satikšanās ne tikai mūzikā, bet arī dzīvē un mūžībā....