Gulašs

Gulašs

Gaļu sagrieziet salmiņos, pievienojiet ķiplokus, lociņus, sāli, piparus, cukuru, koriandru un ļaujiet nostāvēt 30 min. Pēc tam gaļu sautējiet 10 min kopā ar sarīvētiem burkāniem un sasmalcinātiem kāpostiem. Pēc tam aplejiet ar ūdeni, lai būtu apsegti visi produkti, un vāriet, līdz gatavs. Sajauciet ar ūdenī izšķīdinātiem miltiem, sāli un pipariem, uzvāriet un pievienojiet sviestu. Pasniedziet karstu un dekorējiet ar sagrieztiem sīpoliem.

Komentāri (15)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
dupline
ak imamta jums gan slikta diena gadijusies, ka shita aizsvilstas... kas ta to nezin ka nav pieklajigi taa rakstit. ai ai ai
29.10.2010. plkst. 21:01
Mia
100 % piekrītu Imantai!!! Katrā ziņā paldies arī par recepti tās īpašniekam.
02.05.2009. plkst. 14:58
Mia
100 % piekrītu Imantai!!! Katrā ziņā paldies arī par recepti tās īpašniekam.
02.05.2009. plkst. 14:58
hmm
Jaa, gulasham kaposti ne un ne! Gulash nak no Ungarijas, tatad gulasham jabut asam ,daudz aso sarkano piparu un noteikti tomati vai tomatu biezenis.
15.12.2008. plkst. 20:12
imanta
Tas nav gulašs, bet sakņu un gaļas sautējums!Gulaša neatņemema sastāvdaļa taču ir tomātu biezenis! Kā to var nezināt? Turklāt kāpostgalvas klātbūtne liecina par to, ka receptes devējam tā, laikam, ir arī galvas vietā. Nešubos, ka šis sautējums ir garšīgs, bet TAS NAV GULAŠS!
01.06.2008. plkst. 17:05

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ūdens trūkums ir iemesls numur 1 dienas nogurumam

Pasākumi

Liepājas Simfoniskais orķestris (LSO) Liepājā un Ogrē

Uzsākot 2009. gadu, Liepājas Simfoniskais orķestris (LSO) noskaņojies skaudri, bet apņēmīgi, jo 23. janvārī Liepājas teātrī pl. 19.00 un 24. janvārī Ogres novada Kultūras centrā pl....