Gulašs

Gulašs

Gaļu sagrieziet salmiņos, pievienojiet ķiplokus, lociņus, sāli, piparus, cukuru, koriandru un ļaujiet nostāvēt 30 min. Pēc tam gaļu sautējiet 10 min kopā ar sarīvētiem burkāniem un sasmalcinātiem kāpostiem. Pēc tam aplejiet ar ūdeni, lai būtu apsegti visi produkti, un vāriet, līdz gatavs. Sajauciet ar ūdenī izšķīdinātiem miltiem, sāli un pipariem, uzvāriet un pievienojiet sviestu. Pasniedziet karstu un dekorējiet ar sagrieztiem sīpoliem.

Komentāri (15)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
dupline
ak imamta jums gan slikta diena gadijusies, ka shita aizsvilstas... kas ta to nezin ka nav pieklajigi taa rakstit. ai ai ai
29.10.2010. plkst. 21:01
Mia
100 % piekrītu Imantai!!! Katrā ziņā paldies arī par recepti tās īpašniekam.
02.05.2009. plkst. 14:58
Mia
100 % piekrītu Imantai!!! Katrā ziņā paldies arī par recepti tās īpašniekam.
02.05.2009. plkst. 14:58
hmm
Jaa, gulasham kaposti ne un ne! Gulash nak no Ungarijas, tatad gulasham jabut asam ,daudz aso sarkano piparu un noteikti tomati vai tomatu biezenis.
15.12.2008. plkst. 20:12
imanta
Tas nav gulašs, bet sakņu un gaļas sautējums!Gulaša neatņemema sastāvdaļa taču ir tomātu biezenis! Kā to var nezināt? Turklāt kāpostgalvas klātbūtne liecina par to, ka receptes devējam tā, laikam, ir arī galvas vietā. Nešubos, ka šis sautējums ir garšīgs, bet TAS NAV GULAŠS!
01.06.2008. plkst. 17:05

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Ūdens trūkums ir iemesls numur 1 dienas nogurumam

Pasākumi

Agonija. Juris Utāns, Ivars Poikāns, Māris Subačs, Juris Putrāms, Andrejs Kalnačs. Glezniecība un grafika

No 2008.gada 15.augusta līdz 7.septembrim Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls Radošajā darbnīcā (II stāvā, Torņa ielā 1, Vecrīgā) būs skatāma izstāde Agonija....