Gulašs

Gulašs

Gaļu sagrieziet mazos gredzentiņos, pievienojiet sāli un piparus, aplejiet ar sojas mērci un pievienojiet ar aukstu ūdeni atšķaidītu kartupeļu cieti. Atstājiet uz 20-30 min. Pēc tam cepiet gaļu, līdz tā ir gatava. Pasniedziet uz salātu lapām.

Komentāri (7)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
hmm
Gulash ir ungaru nac. ediens un nekad netiek izmantota cukas gala. Tela, liellopa vai jera gala ar daudz garshvielam un asiem sarkaniem pipariem, lai mutee deg!
15.12.2008. plkst. 20:16
Nam nam!
10.08.2008. plkst. 10:13
garšīgi!
30.09.2007. plkst. 10:48
mm...gulashs :)
06.07.2007. plkst. 23:06
Gredzentiņi - tie ir aplīši un kvadrātiņi - ivetinja /////
06.07.2007. plkst. 13:30

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 17. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Želejā nerekomendē izmantot ananāsu vai kivi, jo tie satur vielas, kas kavē želantīna sabiezēšanu

Pasākumi

LNO aktualitātes 2009.gada janvārī

No 16. līdz 20. janvārim LNO operas trupa viesosies Luksemburgas Lielajā teātrī, kur sadarbībā ar Luksemburgas Filharmonisko orķestri rādīs LNO izrādi Pīķa dāma. Galvenajās lomās –...