Lasītāju receptes

viktoriea 2007-08-30

Itāļa restorāna īpašnieka mīļākais ēdiens

Sastāvdaļas:

1. 250g Spagetti makaroni
2. Parmizana siers
3. 1 liela galviņa ķiploks
4. Čilī pipari
5. Olīveļļa
6. Pētersīļi (svaigi)
Pagatavošana:
Liek vārīties spagetti, paralēli ņem pannu ielej olīveļļu 1/6 no 1L pudeles, un nedaudz uzkarsēt uz mazas mazas liesmiņas,bet tikai nedaudz! Ņem nost no uguns, var pārbaudīt,iemetot ķiploku drupačiņu,ja ap to metas eļļas burbulīši, tas nozīmē,ka eļļa ir par daudz sakarsēta- atdzesēt. Tad eļļā liek ķiploku,kurš izspiests caur spiedi un čilī piparus (obligati kaltētos ne pulveri,jo savādāk nekas nesanāks),un čilī nu liek pēc katra vēlmes, man jau patīk stipri,tāpēc diezgan daudz tos beru,nogaršojiet ar pirkstu iebraucot eļļā! Uzmanību! Stingri aizliegts ķiplokus apcepināt brūnus, tas ir otrais punkts, kas sabojās ēdienu! Tāpēc jau minēju par eļļās karstumu!!!

Ļauj eļļai iesūkties ar čilī un ķiploku garšu!

Nokāš spagetti un visu eļļu ar ķiplokiem un čilī iecilā makaronos. Sagriež daudz pētersīļus un arī iemaisa makaronos.

Liek uz šķīvja ar bagātīgi pāri sarīvētu parmizānu sieru!!!

Mmmm,gards!Labu appetīti!

P.S.Šo ēdienu man iemācīja, itāļa restorāna īpašnieks-Vācījā ;)

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 09. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Auglis ar vislielāko kaloriju saturu ir avokado

Pasākumi

Gaetāno Doniceti Mīlas dzēriens

Feličes Romani librets

Pirmizrāde 2009. gada 12.februārī Latvijas Nacionālajā operā
Pirmizrādes tiešraide – Latvijas Radio programmā Klasika
Iestudējums top ar AS Latvijas Balzama...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0