Lasītāju receptes

liepiņa 2008-04-25

Spageti Ungāru gaumē

Spageti 400 g
Gaļa (fileja) 200 g
Sīpols 1
Ķiploks 1 daiviņa
Eļļa 1 ēdk.
Sasmalcināta paprika 1 ēdk.
Sarkanvīns 1/2 gl.
Buljons 1/2 gl.
Citrons 1/2
Krējums 1/2 gl.
Pētersīļi
Spageti vāra sālsūdenī, līdz tie gatavi un nokāš. Sakarsētā eļļā apcep sīpolu un gabaliņos sagrieztu gaļu, iemaisa saspiestu ķiploka daiviņu. Tad pievieno buljonu, sāli, papriku, un 10 minūtes sautē. Pēc tam iemaisa vīnu, krējumu un pēc garšas citrona sulu. Gatavo mērci pārlej uz spageti.
Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.

Ātri pagatavojami!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Francijā ir vislielākais siera patēriņš uz vienu iedzīvotāju

Pasākumi

29.aprīlī sāksies biļešu tirdzniecība uz Sīla koncertu Rīgā

29.aprīlī visās „Biļešu Servisa” tirdzniecības vietās sāksies biļešu tirdzniecība uz britu dziedātāja un komponista Sīla (Seal) koncertu, kas notiks 29.jūnijā multifunkcionālajā...