Lasītāju receptes

rituks10 2007-12-09

Makaroni ar mērci Indijas gaumē

100 g makaronu - vēlams ar tukšu vidu
1 sīpols
100 g burkānu
100 g kabaču
1 ēdamk. sviesta
60 g krējuma
1 ēdamk. kapātu pētersīļu zaļumu
sāls
pipari
rīvēts muskatrieksts
karijs

Makaronus vāra sālsūdenī , līdz tie ir gatavi. Sīpolu sīki sasmalcina. Burkānus un kabačus sagriež mazos stabiņos vai arī sarīvē uz rupjās rīves.
Izkausē sviestu , apcep tajā sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno dārzeņus un sautē.
Pannu noņem no uguns , un dārzeņiem pievieno garšvielas - kariju , sāli , piparus un muskatriekstu. Beigās iemaisa krējumu.
Makaronus notecina un tūlīt liek uz šķīvja. Pārkaisa ar muskatriekstu un pētersīļu zaļumiem.

LAI IZDODAS !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

„Mana laimīgā sestdiena!”

16.augustā plkst. 14.00 Liepājas T/N Kurzeme 1.stāvā festivāla „Rock`n`Roll visām paaudzēm” rīkotāji, kopā ar TN „Kurzeme” organizē akciju „Mana laimīgā sestdiena!”. ...