Lasītāju receptes

rituks10 2007-12-05

Ābolu , vaniiļas un spageti sacepums

500 g spageti makaronu
100 ml margarīna vai sviesta
4-5 olas
50 ml skāba krējuma
200 ml cukura
1 tējk. citrona sulas
3 tējk. vaniļas cukura vai pēc garšas
300 ml ābolu biezeņa
2 ēdamk. rozīņu
1 tējk. kanēļa

Verdošā sālsūdenī izvāra spageti, nokāš. Lielā traukā sajauc margarīnu , skābo krējumu , olas , cukuru , citrona sulu , vaniļas cukuru un ābolu biezeni.
Pievieno tam spageti un rozīnes. Iegūto masu lej ietaukotā veidnē , pārkaisa ar kanēli un 175 grādu temperatūrā cepešķrāsnī cep apm. 45 - 60 min.
Ja sacepums pārāk ātri brūnē , to pārklāj ar alumīnija foliju.

LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krokuss – pati dārgākā garšviela pasaulē. Pat niecīgs krokusa daudzums piedod produktiem zeltīti dzeltenīgu krāsu un brīnišķīgi savdabīgu garšu

Pasākumi

Jelgavā jau top smilšu skulptūras

4. jūnijā Uzvaras parkā darbu pie Ceļu būvniecības sabiedrības „Igate” 6 m augstās smilšu skulptūras „Vēstures līkločos” uzsāka mākslinieku komanda – Ainārs Zingniks, Danute...