Makaroni ar garnelēm un safrānu

Makaroni ar garnelēm un safrānu

Notīriet garneles, aplejiet ar nelielu daudzumu ūdens, pievienojiet vīnu, safrānu un sāli un vāriet 15 minūtes. Nokāsiet.

Cukini sagrieziet salmiņos, bet ķiploku un selerijas - šķēlēs. Papriku un čilli piparu sagrieziet salmiņos. Makaronus izvāriet. Sagatavotos dārzeņus cepiet eļļā 3 minūtes, tad pievienojiet garneles un cepiet vēl 1 minūti. Tad pielejiet garneļu novārījumu, pievienojiet sāli un piparus un uzvāriet. Pielieciet makaronus un zaļumus, samaisiet un pasniedziet.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
vīnu leju tā pavairāk , tad garneles sanāk īpašās ,,,
13.03.2008. plkst. 16:33

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Dzērvenes satur lielu daudzumu benzīnskābes, kas ir lielisks konservants. Šī iemesla dēļ dzērvenes ir ieteicams izmantot dažādās mājas sagatavēs

Pasākumi

Koncerts "Mūzika pāri visam..."

Muzicēs Elīna Volkmane (soprāns, Latvija / Norvēģija) un Agnese Egliņa (klavieres, Latvija).
Piedalās Juris Vizbulis (tenors, Latvija).
Programmā A. Loti, B. Marčello, G. Doniceti, V....