Lasītāju receptes

anan 2007-08-03

Vistas filejas "desiņas"

Sastāvdaļas:

1. Diviem cilvēkiem :
2. 2 gabaliņi vistas filejas
3. 150g siers
4. sviests
5. milti
6. ola
7. garšvielas



Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)


vistas fileju izklapē ar gaļas āmuriņu,

no abām pusītēm apber ar sāli, pipariem,

uzsmērē mazliet sviestu ( lai sulīgāk , mīkstāk) , apber ar sieru

un sarullē kā desiņu,

tad apviļā miltiņos, oliņā un diezgan palielā eļļas daudzumā liek cepties.

blakus katlā ielej mazliet ūdens, pievieno garšvielas ( piem.vegetu) un izceptos gabaliņus liek mazliet pasautēties tajā.

un tad - labu apetīti :)

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Bilanebila Party

Radošais duets “Bilanebila” turpina priecēt nakts klubu apmeklētājus ar kvalitatīvu un emocionālu deju mūziku. Kārtējā dueta uzstāšanās notiks 21. augustā klubā...