Lasītāju receptes

moka 2008-06-30

Marinēti cāļa gabaliņi

Sastāvdaļas:
2 cāļi (katrs 600 - 700 g)
2 sīpoli
1 cirons
2 daiviņas ķiploka
malti melnie pipari
sāls

Pagatavošana:
Katru cali sagriež 8 daļās.
Marināde: citrona sulu sajauc ar smalki sagrieztiem sīpoliem, pipariem un sasmalcinātiem ķiplokiem, kas sajaukti ar sāli. Marinādē iejauc cāļa gabaliņus un marinē 2 stundas.
Cep taukvāres katlā 12 - 15 minūtes 180*C.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vārīti dārzeņi satur tādu pašu daudzumu A vitamīna kā svaigi

Pasākumi

Nacionālajā botāniskajā dārzā Salaspilī sāk ziedēt vietējās selekcijas rožu kolekcija


Ar parka rožu kolekciju Nacionālajā botāniskajā dārzā nodarbojas kopš 1960. gada. Selekcijas uzdevums bija izaudzēt mūsu klimatam piemērotas, ziemcietīgas, atkārtoti ziedošas,...