Lasītāju receptes

Ātri pagatavojamā vistiņa

elvira 2007-05-14

Ātri pagatavojamā vistiņa

Vistas kājiņas: 6 gb.
Kviešu milti: 1 ēd.k.
Eļļa: cepšanai
Krējums: 1 ēd.k.
Ūdens
Sāls, pipari, garšvielu maisījums vistas gaļai, „Anniņas garšvielas” (lielisks dārzeņu maisījums bez sāls)
Vārīti kartupeļi: garnīram

Pannu sakarsējam, uzlejam eļļu un virsū liekam nomazgātas vistas kājiņas. Apberam ar sāli, pipariem un vistai paredzētajām garšvielām (beram tā pavairāk – būs garšīgāk). Cepam vistas kājiņas no abām pusēm, līdz tās kļūst brūnas. Tad visu pannas saturu liekam katlā un uzlejam ūdeni (tā, lai kājiņas būtu līdz 2/3 nosegtas). Uzvāram, nogriežam mazāku uguni un sautējam, līdz gaļa ir gatava. Tad pievienojam miltus, kas atšķaidīti ar 1 gl. ūdens. Maisot uzvāram, tad pievienojam krējumu un kārtīgi samaisam. Pievienojam „Anniņas garšvielas” un uzvāram. Šķīvī liekam kartupeļus un vistiņu, aplejam ar mērcīti (kas radās gatavošanas laikā) un pasniedzam kopā ar marinētiem gurķīšiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
mmm...es dievinu sho eedienu
14.07.2007. plkst. 23:18

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Smalks auksto ēdienu, desertu un atspirdzinošo dzērienu noformējums – ledus kubiki ar ziediem: salieciet ledum paredzētās formās ziediņus no asinszāles, liepas, jāņogulāja, irbenes , piparmētru lapas, aplejiet ar siltu vārītu ūdeni un sasaldējiet

Pasākumi

Jauni talanti muzikālajā krodziņā Čau Rasma

Karstajam laikam iesākoties – restorāns, muzikālais krodziņš Čau, Rasma  aicina neaizmirst vecās tradīcijas  – baudot vakariņas dzīvās mūzikas pavadījumā!

Jau jūnijā...