Lasītāju receptes

alishe 2008-01-15

Vistu šķinķīši cukura marinādē

Ņem 3 ēd. karotes cukura, pannā sagrauzdē, pieliek vistu šķiņķīšus, apbrūnina, pieliek sviestu 150 g, cep. Pieliek sagrieztus ķiplokus, sāli, maltos melnos piparus, cep. Pielej etiķi pēc garšas.
Pasniedz ar svaigiem lapu salātiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja buljonam pievieno nedaudz nomazgātas sīpolu plēksnītes, tas iegūs zeltītu nokrāsu

Pasākumi

Velosipēdu un gājēju satiksmes izveide Latvijas Universitātes mācību centrā, Torņakalnā

Pilsētā ar vēsturisku apbūves struktūru, kuru apmeklē daudzi studenti un tūristi, sevišķi svarīga nozīme ir nodrošināt labus apstākļus gājēju un velosipēdu satiksmei. Kā jau...