Lasītāju receptes

rituks10 2007-12-05

Vistas stilbiņš no dienvidiem

1 svaigs vistas stilbiņš
1 neliels apelsīns
1 ābols
30 g vārītu rīsu
10 g marinētas kukurūzas
1 ēdamk. sarkanās paprikas
80 g zaļo zirnīšu
100 g augu eļļas
1 ēdamk. kečupa
1 svaigs gurķis
1 daiviņa ķiploka
2 tumšās olīvas
sāls , pipari, zaļumi

Vistas stilbiņu atdala no kaula , ierīvē ar sāli, pipariem un ķiploku, nedaudz izdauza ar gaļas āmuru. Uz apm . 30 min. uzliek slogu.
Ceturtdaļu apelsīna un ābolu nomizo , sagriež šķēlītēs un iepilda stilbiņā tā ,lai tas saglabātu formu.
EĻĻā cep gatavu. Rīsus apcep kopā ar kukurūzu , papriku un zaļajiem zirnīšiem.
Pasniedz ar tomātu mērci vai majonēzi, svaigiem āboliem , svaigiem gurķiem, mandarīniem un zaļumiem.


LABU APETĪTI !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Vasarā notiks plaša Brīvdabas koncertu programma Vērmanes dārzā

4. jūnijā sāksies regulāra Vasaras Brīvdabas koncertu programma Vērmanes dārzā, kas dos iespēju no jūnija līdz augustam bezmaksas apmeklēt mūzikas koncertus un zaļumballes vienā no...