Kotletes vjetnamiešu gaumē

Kotletes vjetnamiešu gaumē

Uzkarsē cepeškrāsni 200°C. Samaļ vistas gaļu un liek to bļodā. Citronzālei noņem ārējo stingro apvalku, bet iekšējos stublājus smalki sakapā. Atliek malā nedaudz kindzas un piparmētru lapiņas garnēšanai, pārējo sakapā. Gaļai pievieno Āzijas zivju mērci, kindzu, piparmētru, sasmalcinātu šaloti un ķiplokus, kukurūzas cieti, sāli, piparus. Visu ar rokām rūpīgi sajauc un samīca. Lielu pannu izklāj ar pergamenta papīru un uz šķīvīša uzber nedaudz cukura. Ar mitrām rokām veido kotletītes, apvārta cukurā, liek uz pannas un cep apmēram 15 minūtes vai arī, līdz kotletītes viegli apbrūnē. Kamēr kotletes cepas, uz šķīvja kārto salātu lapiņas, uz kurām liek kindzas un piparmētru lapiņas, gurķa un sarkanā sīpola vai redīsa gabaliņus. Gatavās kotletītes iekārto salātu ligzdiņās un pasniedz a čili mērci. Labu apetīti.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Āzijas garša- čilli, ingvers un kotletītes apviļātas cukurā!
15.08.2008. plkst. 10:42

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 17. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Izlasēs “WINTER JAM” un “CLUBBERS YEARBOOK” apkopoti deju klubu grāvēji

Katru gadu vadošās mūzikas izdevniecības “Warner Music” un “Universal Music” izlasēs “Winter Jam” un “Clubbers Yearbook apkopo gada aktuālākos deju klubu grāvējus....