Pīle želejā

Pīle želejā

Lai pagatavotu marinādi, sīpolus un dilles smalki sagrieziet, pielejiet sojas mērci, vīnu un 1 l ūdens. Aplejiet pīli ar iegūto marinādi un atstājiet uz stundu. Pēc tam pīli vāriet marinādē uz lēnas uguns, līdz tā ir gatava. Pēc tam pīli izņemiet ārā, atdzesējiet, sagrieziet 8 daļās un lieciet dziļā traukā. Lai pagatavotu želeju, 750 g buljona, kurā vārijās pīle, sajauciet ar cukuru un kanēli un vāriet uz lēnas uguns, līdz paliek puse no iesākumā esošā daudzuma. Tad izkāsiet, pievienojiet kartupeļu cieti, kas izšķīdināta nelielā ūdens daudzumā, un sakarsējiet. Ar želeju aplejiet pīli un atdzesējiet, līdz masa sabiezē. Pasniedziet dekorētu ar zaļumiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
nabaga pilite
02.11.2007. plkst. 07:25

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Bez ūdens cilvēks var izdzīvot vidēji 11 dienas

Pasākumi

VĀCU DŽEZS Gētes institūtā Rīgā

Izstāde aptver gan šī mūzikas žanra vēsturi, gan arī aktuālās tendences, stāsta par klubiem un festivāliem, skaņu ierakstu kompānijām un radio lomu, iepazīstina ar atsevišķām...