Pamatēdieni

Jēra gaļa ar garšvielām

Jēra gaļa ar garšvielām

Pagatavošanas laiks 180 minūtes

Paredzēts 8 personām

Jēra gaļa ar aprikozēm

Jēra gaļa ar aprikozēm

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 4 personām

Jēra gaļa pikantajā mērcē

Jēra gaļa pikantajā mērcē

Pagatavošanas laiks 120 minūtes

Paredzēts 4 personām

Aitas gaļas ribiņas ar granātāboliem

Aitas gaļas ribiņas ar granātāboliem

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 4 personām

Sautēta aitas gaļa ar žāvētām melnajām plūmēm

Sautēta aitas gaļa ar žāvētām melnajām plūmēm

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 4 personām

Aitas gaļa cepta folijā

Aitas gaļa cepta folijā

Paredzēts 3 personām

Gaļas sacepums

Gaļas sacepums

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 4 personām

Antrekoti ar augļiem

Antrekoti ar augļiem

Pagatavošanas laiks 45 minūtes

Paredzēts 4 personām

Antrekoti ar āboliem

Antrekoti ar āboliem

Pagatavošanas laiks 45 minūtes

Paredzēts 2 personām

Antrekoti ar šampinjoniem

Antrekoti ar šampinjoniem

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 4 personām

Antrekoti Bretaņas gaumē

Antrekoti Bretaņas gaumē

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 2 personām

Antrekots "Esterhazi"

Antrekots "Esterhazi"

Pagatavošanas laiks 90 minūtes

Paredzēts 4 personām

"Austriešu antrekots"

"Austriešu antrekots"

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 2 personām

"Trubiņas" no aknām

"Trubiņas" no aknām (1)

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 4 personām

"Pikantās bumbiņas"

"Pikantās bumbiņas" (1)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 2 personām

"Medaljoni" ar pildījumu

"Medaljoni" ar pildījumu

Pagatavošanas laiks 50 minūtes

Paredzēts 4 personām

"Bezdelīgu ligzdas"

"Bezdelīgu ligzdas" (1)

Pagatavošanas laiks 50 minūtes

Paredzēts 2 personām

Burvju podiņš

Burvju podiņš

Paredzēts 2 personām

Uz laukiem pie vecmāmiņas

Uz laukiem pie vecmāmiņas

Paredzēts 6 personām

Translate

Šodien

2018. gada 17. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Sērijā „Klausāmgrāmata” iznākusi Imanta Ziedoņa dzejoļu izlase „Kukainīt, re, kā saule spīd”

Audio grāmatu sērijā „Klausāmgrāmata” klajā laists Imanta Ziedoņa CD „Kukainīt, re, kā saule spīd”. Ar šo izdevumu sērijā tiek aizsākta jauna kolekcija „Autora balss”, jo...