Pamatēdieni

Cepti kartupeļi grieķu gaumē

Cepti kartupeļi grieķu gaumē (3)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 4 personām

Dārzeņu ragū

Dārzeņu ragū (1)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 6 personām

Baklažāni pildīti ar dārzeņiem

Baklažāni pildīti ar dārzeņiem (1)

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 6 personām

Dārzeņi ar garšvielām

Dārzeņi ar garšvielām

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 4 personām

Dārzeņi ar sēnēm

Dārzeņi ar sēnēm

Pagatavošanas laiks 50 minūtes

Paredzēts 6 personām

Apcepti dārzeņi

Apcepti dārzeņi

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 2 personām

Burkāni sautēti ar jūras kāpostiem un āboliem

Burkāni sautēti ar jūras kāpostiem un āboliem

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 6 personām

Viltotie baklažāni

Viltotie baklažāni (1)

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 6 personām

Baklažāni krējumā

Baklažāni krējumā

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 2 personām

Panēti baklažāni

Panēti baklažāni (2)

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 4 personām

Kolorābji Grieķu gaumē

Kolorābji Grieķu gaumē

Pagatavošanas laiks 55 minūtes

Paredzēts 4 personām

Aromātiskie kāposti

Aromātiskie kāposti (3)

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 2 personām

Gaļas sacepums ar dārzeņiem

Gaļas sacepums ar dārzeņiem (4)

Pagatavošanas laiks 70 minūtes

Paredzēts 4 personām

Gaļas sacepums ar dārzeņiem

Gaļas sacepums ar dārzeņiem

Pagatavošanas laiks 55 minūtes

Paredzēts 4 personām

Kartupeļu sacepums ar āboliem

Kartupeļu sacepums ar āboliem

Pagatavošanas laiks 80 minūtes

Paredzēts 2 personām

Puķkāpostu sacepums

Puķkāpostu sacepums (3)

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 4 personām

Kabaču sacepums ar šķiņi

Kabaču sacepums ar šķiņi

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 6 personām

Makaronu "bantītes" ar dārzeņiem

Makaronu "bantītes" ar dārzeņiem (3)

Pagatavošanas laiks 50 minūtes

Paredzēts 4 personām

Sacepums "Dāvana"

Sacepums "Dāvana"

Pagatavošanas laiks 45 minūtes

Paredzēts 4 personām

Translate

Šodien

2019. gada 25. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Želejā nerekomendē izmantot ananāsu vai kivi, jo tie satur vielas, kas kavē želantīna sabiezēšanu

Pasākumi

TEXTILE IMPRESSIONEN

TEX 21 GRUPA:
Ute Baunach, Christine Brandstetter, Jutta Briehn, Ulrike Heigl, Friderun Heil, Henrika Klementz, Claudia Kreuzig, Hanna Mühe, Gisela Schmidt, Heide Stoll-Weber, Christine Wagner, Eva...