Kā pareizi ēst sarežģītus ēdienus?

Komentāri (22) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
aa
a es visu laiku domaju,ka latviski saucas "bogavante",-izradas omars:)
14.01.2010. plkst. 23:49
ooo
austeres,omari-kas gan var but gardaks par so?
14.01.2010. plkst. 23:47
mmmm! dievinu jūras veltes!! iesaku dažiem te nebūt tik konservatīviem un pamēģināt!!
15.01.2009. plkst. 16:38
Fjuu, neeediishu! Iznemot sushi...
13.08.2008. plkst. 16:43
Vislabāk to apgūt tomēr palīdzēs pieredzējis lietpratējs, kas parāda kas un kā, nevis rokasgrāmata.
31.07.2008. plkst. 22:59
rjushuks
Varētu padomāt, ka no šī te var iemācīties omāru ēst DDD
28.04.2008. plkst. 14:55
Austeres...Ar vinaam mani biedeeja lai es nenaaktu uz vecmammas iztabu.es domaaju ka tas ir briesmonis.
05.03.2008. plkst. 18:30
labak tādus neest :)
29.10.2007. plkst. 09:38
par laimi nekas no šitā visa man negaršo
07.10.2007. plkst. 08:23
ar austerēm pavisam liela ņemšanās ,
02.10.2007. plkst. 14:25
labs padoms:p
12.09.2007. plkst. 11:47
Sarežģīta gan tā padarīšana.
11.09.2007. plkst. 18:53
sarežģīta to sarežģīto ēdienu ēšana,
31.08.2007. plkst. 13:54
mājās var ēst kā pagadās :D
21.08.2007. plkst. 00:42
ar sarežģītiem ēdieniem jābūt arī piņķerīgai padarīšanai .,
24.07.2007. plkst. 14:14
man gan bail taadas austeres eest...man vinjas liekas negarshiigas
19.07.2007. plkst. 19:52
Jānomēģina beidzot tās austeres !,,,
17.07.2007. plkst. 10:36
Esmu cīnijusies ar suši - man garšoja)
09.07.2007. plkst. 14:34
papillon
he! paarlasiiju veelreiz..apraksts tieshaam ir par omaaru, varbuut tad nevajag labot? ko saki Jutinj? :))
09.06.2007. plkst. 23:30
austere
Austeri pirmo reizi nogarsoju Francija Atlantijas okeana piekraste. Starp citu, pasas atrastu - man ta likas tikai eksotika, garsu nepaspeju piefikset,jo ka jau noprotiet visu energiju iztereju ,lai to dabutu vala ar kabatas nazi, jo austeru naza nebija pie rokas.
08.06.2007. plkst. 13:46

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Cēsu Vēstures un mākslas muzejs iekārtojis restaurācijas darbnīcu

Muzeju nedēļas ietvaros Cēsu Vēstures un mākslas muzeja darbinieki priecājas par ilgi gaidītu notikumu – no jauna iekārtotajā muzeja restaurācijas darbnīcā pirmo reizi muzeja vēsturē...