Lasītāju receptes

Jasmin rīsi - ar kokosa pienu un cukuru

vera 2008-07-14

Jasmin rīsi - ar kokosa pienu un cukuru

4 personam


Sastāvdaļas
300 ml jasmin rīsu
1 deva kokosa piena (400 ml)
100 ml ūdens
1 ēdamkarote cukura
2 tējkarotes jūras sāls


Rūpīgi noskalo rīsus ūdenī un kādu laiku notecini. Samaisi rīsus, kokosa pienu, ūdeni, cukuru un sāli katliņā. Sakarsē maisījumu zem cieši pieguloša vāka, līdz ūdens vārās, un pēc tam vāri uz mērenas uguns 10-12 minūtes, līdz rīsi ir gatavi un ūdens ir izgarojis.

[ahaa]
Rīsus var pasniegt arī kā desertu. Rotā ar svaigiem augļiem (piemēram, mango vai papaiju) un uzlej virsū pāris tējkarotes gaišo sinepju.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Akcija "Ziemassvētku dāvana mazuļiem un viņu vecākiem" noslēgusies

Īpašs sveiciens un pārsteigums māmiņām un viņu mazuļiem!
Sadarbībā ar "Jaunais zvaigzņu teātris" esam sagatavojuši lielisku Ziemassvētku dāvanu visiem mazajiem...