Lasītāju receptes

Laima un Ķimeņu marināde

vera 2008-07-14

Laima un Ķimeņu marināde

Sastāvdaļas
2 tējkarotes saspiesta ķiploka
2 tējkarotes sasmalcinātu ķimeņu
2 tējkarotes kaltēta oregāno (raudene)
1 ēdamkarotes niedru cukura
1 1/2 tējkarotes jūras sāls
1 tējkarote samaltu piparu
3 ēdamkarotes laima sulas
3-4 ēdamkarotes olīveļļas


Samaisi visas sastāvdaļas.

Garša uzlabojas, ja gaļu, putnu gaļu vai zivi patur marinādē vismaz 30 minūtes.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Želejā nerekomendē izmantot ananāsu vai kivi, jo tie satur vielas, kas kavē želantīna sabiezēšanu

Pasākumi

Meklē jaunas zvaigznes!

Jau astoto gadu  Latvijas lielākajās pilsētās norisināsies Latvijas Radio jauno izpildītāju konkurss „Jaunās zvaigznes”.  Šogad konkurss  tiek veltīts latviešu pop un...