Lasītāju receptes

Garšvielu etiķis

vera 2008-07-14

Garšvielu etiķis

Sastāvdaļas
Izmanto aukstām mērcēm, dārzeņu un zivju ēdieniem

Garšvielu uzlējums
250 ml spirta etiķa (10 %)
300 ml ūdens
1 ēdamkarote cukura
1 zariņš svaiga rozmarīna

Svaigi dārzeņi (piemēram, paprika, sīpols, tomāti)
vai svaigi, vislabāk – eksotiski augļi


1. Rūpīgi noskalo dārzeņus vai augļus. Ieliec tos skaistās burkās.

2. Uzvāri garšvielu uzlējuma sastāvdaļas. Ļauj mazliet atdzist. Tad lej garšvielu uzlējumu burkās. Seko tam, lai garšvielu uzlējums pārklāj visus augļus/dārzeņus. Vismaz nedēļu ļauj vēsuma.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Zemenes ir vienīgie augļi, kuriem sēklas aug ārpusē

Pasākumi

Klajā nāk grupas “Iļģi” albums “Īsākās nakts dziesmas”

Sadarbībā ar mūzikas izdevniecību “Platforma Music” postfolkloras grupa “Iļģi” laidusi klajā savu divpadsmito albumu “Īsākās nakts dziesmas” un aicina uz ielīgošanas koncertiem 7. un 13.jūnijā....