Lasītāju receptes

Konservēti ķirši

vera 2008-07-14

Konservēti ķirši

Sastāvdaļas
1 1/2 l ķiršu
2 lauru lapas

Garšvielu uzlējums
300 ml vīna etiķa
300 ml cukura
5 veseli aromātiskie pipari
5 krustnagliņas


1. Noskalo ķiršus un ieliec tos karstās, tīrās burkās. Pieliec lauru lapas.

2. Uzvāri garšvielu uzlējuma sastāvdaļas un uzlej to uz ķiršiem. Aizvāko burkas.

3. Pirms pasniegšanas ļauj ievilkties aukstumā 2–3 nedēļas. Uzglabā aukstumā.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

DIVAS JAUNAS BRITU GRUPAS PAPILDINA POSITIVUS FESTIVĀLA PROGRAMMU

Apstiprināta jaunu mākslinieku piedalīšanās lielākajā mūzikas un mākslas festivālā Baltijā POSITIVUS FESTIVAL, kas 17.-18.jūlijā notiks Salacgrīvā. Tās ir divas  daudzsološas...