Lasītāju receptes

Ziemas tēja

vera 2008-07-07

Ziemas tēja

6–8 porcijas
Sastāvdaļas
1 1/2 l ūdens
3 ēdamkarotes melnās tējas
1 pudele sarkanvīna
1 citrona sula un sarīvēta miziņa
1 kanēļa standziņa
1/2 iepakojums niedru graudu cukura (250 g)
250 ml konjaka (pēc vēlēšanās)


Uzvāri ūdeni. Ieliec tējas lapiņas kannā un uzlej tām verdošu ūdeni. Ļauj tējai ievilkties piecas minūtes.

Uzvāri sarkanvīnu, cukuru, kanēli, citrona sulu un sarīvēto citrona miziņu.

Izfiltrē gan tēju, gan vīna maisījumu. Samaisi tos kopā un uzvāri. Pievieno konjaku. Pasniedz tūlīt, un ievērosi, kā siltums izplūst pa visu ķermeni.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Teatrāls vakars

23. jūlijā klubā “Art and Music Bakery” “Sapņu teātris” ielūdz uz teatrālo vakaru.

Programmā apvienības "Sapņu teātris" dalībnieku uzstāšanās, kur viņi ir ne...