Lasītāju receptes

Upeņu nektārs

vera 2008-07-07

Upeņu nektārs

(no saldetam ogam)
Sastāvdaļas
1 l ogu
100-150 ml saimniecības cukura
200-300 ml ūdens


1. Atkausē saldētās ogas. Saspied ar sulas spiedi. Ja spied ar virtuves kombainu vai mikseri un vēlies nektāru bez ogu gabaliņiem, izberz ogas vēl arī caur sietu.

2. Pievieno cukuru un ūdeni.

3. Pasniedz nektāru tādu pašu vai pagatavo uzreiz lielāku porciju, uzvāri un sapildi pudelēs.

4. Garšīgu nektāru iegūsi, apvienojot dažādas ogas, piemēram, jāņogas un avenes, mellenes un zemenes vai upenes un avenes.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Želantīns pārdodas plātnēs un granulās. Viena lapu želantīna plātne parasti atbilst 2 gramiem želantīna granulu

Pasākumi

Mākslinieku AIVARA VILIPSŌNA & RUDĪTES GODFREY izstāde “PASLĒPUSIES PUMA”

”Paslēpusies Puma” - tā savu izstādi nosaukuši mākslinieki - Rudīte Godfrey (ASV) un Aivars Vilipsōns. Zīmējumi un ciļņi.
”Mani sauc Ru di te, nāku no Austrumeiropas un sirdī...