Lasītāju receptes

Ābolu šņabis

vera 2008-07-07

Ābolu šņabis

Sastāvdaļas
apmēram 3/4 l
paskābi spēcīgas garšas āboli
70 cl degvīna
1 ēdamkarote veselu anīsa sēklu
2 niedru cukura graudi


Noskalo ābolus, noņem kātiņu un izgriez sēklotni. Sagriez ābolus daivās un liec tos burkās kopā ar anīsa sēklām. Tad uzlej virsū alkoholu, lai āboli pilnībā tiktu nosegti. Atstāj uz 4 nedēļām.

Nolej šņabi. Ielej to pudelē un pievieno cukura graudus. Sakrati pudeli, līdz cukurs ir izšķīdis. Vislabāk, ja šņabis pastāv vairākus mēnešus, jo tā garša stāvēšanas laikā uzlabojas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

VĀCU DŽEZS Gētes institūtā Rīgā

Izstāde aptver gan šī mūzikas žanra vēsturi, gan arī aktuālās tendences, stāsta par klubiem un festivāliem, skaņu ierakstu kompānijām un radio lomu, iepazīstina ar atsevišķām...