Lasītāju receptes

Dateļu un kļavas sīrupa pasta

ligatt 2008-06-06

Dateļu un kļavas sīrupa pasta

Sastāvdaļas
Pasta 1 paciņa
Dateles 200 g
Kļavu sīrups 100 g
Ingvers 1 īkšķis
Dzērvenes pūdercukurā 1 paciņa

Pagatavošana
Novāra pastu gatavošanas ilgumā, kas rakstīts uz paciņas.
Paralēli uz pannas vari gatavot mērci.
Datelēm atdala kauliņus un met uz pannas, piegriež ingveru, un sautē līdz cukurs, kas ir datelēs, sāk karamelizēties. Tad lej pa virsu kļavu sīrupu un ber klāt dzērvenes pūdercukurā.
Visu pasautē vēl 2 min, un mērce gatava. Ja mājās ir kāds granātābols, dekorē ar to.
Iecilā pastu mērcē gatavs!


Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ir nepieciešama tonna ūdens, lai iegūtu mārciņu smalkā cukura

Pasākumi

Grupas “Sestā Jūdze” albums “Kalendārs”- cita latviešu kantrī mūzika

Šonedēļ mūzikas veikalos nonāks latviešu kantrī mūzikas grupas “Sestā jūdze” otrais studijas albums “Kalendārs”. Tajā apkopotas pavisam 10 jaunas dziesmas. Sagatavošanās darbs...