Lasītāju receptes

Svaiga paštaisīta pasta

ligatt 2008-06-06

Svaiga paštaisīta pasta

Sastāvdaļas
milti 200 g
olas 2 gb
ūdens 20 ml
olīveļļa 30 ml
sāls
cukurs

Pagatavošana
Ja mājās ir virtuves kombains, vari visas sastāvdaļas iemest tajā un samaisīt. Ja nav, tad uz galda vai lielā bļodā sajauc visu viendabīgā mīklā un liek ledusskapī netālu no saldētavas (jo tur vienmēr aukstāks) uz kādām 15-20 min, un pastas mīkla gatava. Ja ir pastas mašīna, būs vieglāk rullēt, ja nav - griež un veido formas pēc vēlmes.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Baltais vīns iederas pie „baltās” gaļas (vistas, tītara, zivs, delikatesēm no jūras veltēm, piena sivēnam)

Pasākumi

Barbara Klemma un Arte Latvijā!


Šogad no 2. līdz 10.augustam Ludzā notiek Starptautiskā fotogrāfijas vasaras skola (SFVS) 2008. Tās laikā studenti papildinās savas zināšanas fotogrāfijā savā izvēlētajā darbnīcā,...