Vok pannā apcepts tofu siers ar dārzeņiem

Vok pannā apcepts tofu siers ar dārzeņiem

1. Sadala brokoļa ziedkopu mazākos gabaliņos.
2 1.jpg - 14.9 KB
2. Tad sasmalcina papriku un pārējos dārzeņus.
2 2.jpg - 12.27 KB
3. Ielej vok pannā eļļu un uzsilda uz nelielas liesmas.
2 3.jpg - 6.96 KB
4. Sakapā ķiploku un kopā ar tofu kubiciņiem liek uz pannas. Tad pievieno vienu tējkaroti rīsu vīna un 2 tējkatotes rīsu etiķa. Oregano, melnos piparus un ingveru pievieno pēc garšas un visu pāris minūtes karsē uz vidēji karstas liesmas.
2 4.jpg - 8.56 KB
5. Tad pievieno 2 ēdamkarotes sojas mērces un maksimālā karstumā cep vēl vienu minūti. 2 8.jpg - 9.84 KB
6. Tad pievieno dārzeņus un, ja vēlas, vēl vienu karoti rīsu vīna etiķa.
2 9.jpg - 13.44 KB
7. Dārzeņiem pievieno sezama sēkliņas un visu samaisa.
2 99.jpg - 13.09 KB
8. Pēc 3 – 5 minūtēm brokoļi nedaudz sarūk un sīpoli vairs nav tik kraukšķīgi. Arī sparģeļi ir jau gatavi. Tie kas vēlas, lai garšvielas labāk sasūvcas dārzeņos var vēl turpināt cepšanu, tomēr šis ēdiens būs garšīgāks, ja dārzeņi būs kraukšķīgi un tikai nedaudz apceti no ārpuses.
2 6.jpg - 10.14 KB
9. Pirms pasniegšanas dārzeņus samaisa. Labu apetīti.
2 5.jpg - 12.84 KB

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Izstāde „Bērns ar eņģeli devās ceļā...”

No 15. aprīļa līdz 16. maijam Latgales Kultūrvēstures muzeja Izstāžu nama Mazajā zālē (Atbrīvošanas alejā 100a, Rēzeknē) skatāma J.Soikāna Ludzas mākslas skolas (JSLMS) audzēkņu...