Vok pannā apcepts tofu siers ar dārzeņiem

Vok pannā apcepts tofu siers ar dārzeņiem

1. Sadala brokoļa ziedkopu mazākos gabaliņos.
2 1.jpg - 14.9 KB
2. Tad sasmalcina papriku un pārējos dārzeņus.
2 2.jpg - 12.27 KB
3. Ielej vok pannā eļļu un uzsilda uz nelielas liesmas.
2 3.jpg - 6.96 KB
4. Sakapā ķiploku un kopā ar tofu kubiciņiem liek uz pannas. Tad pievieno vienu tējkaroti rīsu vīna un 2 tējkatotes rīsu etiķa. Oregano, melnos piparus un ingveru pievieno pēc garšas un visu pāris minūtes karsē uz vidēji karstas liesmas.
2 4.jpg - 8.56 KB
5. Tad pievieno 2 ēdamkarotes sojas mērces un maksimālā karstumā cep vēl vienu minūti. 2 8.jpg - 9.84 KB
6. Tad pievieno dārzeņus un, ja vēlas, vēl vienu karoti rīsu vīna etiķa.
2 9.jpg - 13.44 KB
7. Dārzeņiem pievieno sezama sēkliņas un visu samaisa.
2 99.jpg - 13.09 KB
8. Pēc 3 – 5 minūtēm brokoļi nedaudz sarūk un sīpoli vairs nav tik kraukšķīgi. Arī sparģeļi ir jau gatavi. Tie kas vēlas, lai garšvielas labāk sasūvcas dārzeņos var vēl turpināt cepšanu, tomēr šis ēdiens būs garšīgāks, ja dārzeņi būs kraukšķīgi un tikai nedaudz apceti no ārpuses.
2 6.jpg - 10.14 KB
9. Pirms pasniegšanas dārzeņus samaisa. Labu apetīti.
2 5.jpg - 12.84 KB

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Želantīns pārdodas plātnēs un granulās. Viena lapu želantīna plātne parasti atbilst 2 gramiem želantīna granulu

Pasākumi

Māris Subačs Plakāti un domas

Aizsākot ziemas / pavasara’ 2009 sezonu Svētdienas sarunām muzejā, 11.janvārī plkst. 15:00 filozofiski lakonisko darbu autors Māris Subačs un mākslas zinātniece Elita Ansone aicina visus...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0