Vok pannā apcepts tofu siers ar dārzeņiem

Vok pannā apcepts tofu siers ar dārzeņiem

1. Sadala brokoļa ziedkopu mazākos gabaliņos.
2 1.jpg - 14.9 KB
2. Tad sasmalcina papriku un pārējos dārzeņus.
2 2.jpg - 12.27 KB
3. Ielej vok pannā eļļu un uzsilda uz nelielas liesmas.
2 3.jpg - 6.96 KB
4. Sakapā ķiploku un kopā ar tofu kubiciņiem liek uz pannas. Tad pievieno vienu tējkaroti rīsu vīna un 2 tējkatotes rīsu etiķa. Oregano, melnos piparus un ingveru pievieno pēc garšas un visu pāris minūtes karsē uz vidēji karstas liesmas.
2 4.jpg - 8.56 KB
5. Tad pievieno 2 ēdamkarotes sojas mērces un maksimālā karstumā cep vēl vienu minūti. 2 8.jpg - 9.84 KB
6. Tad pievieno dārzeņus un, ja vēlas, vēl vienu karoti rīsu vīna etiķa.
2 9.jpg - 13.44 KB
7. Dārzeņiem pievieno sezama sēkliņas un visu samaisa.
2 99.jpg - 13.09 KB
8. Pēc 3 – 5 minūtēm brokoļi nedaudz sarūk un sīpoli vairs nav tik kraukšķīgi. Arī sparģeļi ir jau gatavi. Tie kas vēlas, lai garšvielas labāk sasūvcas dārzeņos var vēl turpināt cepšanu, tomēr šis ēdiens būs garšīgāks, ja dārzeņi būs kraukšķīgi un tikai nedaudz apceti no ārpuses.
2 6.jpg - 10.14 KB
9. Pirms pasniegšanas dārzeņus samaisa. Labu apetīti.
2 5.jpg - 12.84 KB

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Vislielākais ķirbis pasaulē svēra 171 kg

Pasākumi

Akcija "Izrādes un izstādes apmeklējums Tev un Taviem draugiem bez maksas!" noslēgusies

Sveiks, lasītaj!
Tuvojoties mūsu valsts dzimšanas dienai un, atzīmējot izcilā latviešu tēlnieka Kārļa Zāles dzimšanas dienu, sadarbībā ar Rīgas Brāļu kapu un Latvijas Vēsturiskā...