Lasītāju receptes

Ananāsu sula ar ceviche garšvielu

vera 2008-07-14

Ananāsu sula ar ceviche garšvielu

4 personam


Sastāvdaļas
200 g laša
200 g baltās zivs
Vai
400 g cietas gaļas zivs (piemēram, pīkša,
Menca vai saida)

Marināde
1 sagriezts šalotsīpols vai maurloki
100 ml ananāsu sulas
1 laima sula un mizas
1/2 sagriezta zaļā čili
1 ēdamkarote niedru cukura
1 tējkarote sasmalcināta pētersīļa
1 tējkarote sāls
1/2 tējkarotes piparu

Rotājumam
50 ml kokosa skaidiņu


Noskalo zivi, izņem asakas un sagriez 1 x 1 cm lielos gabaliņos. Sajauc kopā visas pārējās sastāvdaļas, izņemot kokosa skaidiņas un zivi. Marinādi pārlej zivij. Ieliec ēdienu ledusskapī vismaz uz 1 stundu, bet ilgākais uz 5 stundām pirms pasniegšanas. Sadali porcijas martini glāzēs un izrotā ar kokosa skaidiņām tieši pirms pasniegšanas.


Ceviche ir no dienvidamerikas, kur šo ēdienu pasniedz ar kukurūzu, salātiem un vārītiem banāniem. Pirms pasniegšanas zivi uz pannas var ātri apbrūnināt.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 08. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Dzērvenes satur lielu daudzumu benzīnskābes, kas ir lielisks konservants. Šī iemesla dēļ dzērvenes ir ieteicams izmantot dažādās mājas sagatavēs

Pasākumi

Festivāls "MOONLIGHT PARTY 2009 "

11. jūlijā Saulkrastu pludmalē notiks festivāls „Moonlight Party” Uz
piecām pasākuma skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 50 mākslinieku, tai
skaitā – Martin Solveig, Sandy Rivera,...