Lasītāju receptes

Tunzivs pasta

vera 2008-07-14

Tunzivs pasta

Sastāvdaļas
200 g tunča savā sulā
50 g anšovu fileju vai sardīņu
100 ml melno olīvu bez kauliņiem
75 ml olīveļļas
1 ēdamkarote niedru cukura
2 ēdamkarotes sagriezta smalka bazilika
2 ēdamkarotes sagriezta pētersīļa
1/2 tējkarotes melno piparu
Svaigi izspiesta citrona sula


Ar mikseri sajauc tunci, anšovus un olīvas. Pielej eļļu, līdz sastāvdaļas sabiezē pastas veidā. Ielej pastu bļodā un piemaisi klāt pētersīļus un baziliku. Pieber niedru cukuru, melnos piparus un citrona sulu. Pasniedz ar grauzdētu maizi.


Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Medus ir vienīgais ēdiens, kas laika gaitā nebojājas. Medu, kas tika atrasts Ēģiptes faraonu kapenēs, pagaršoja arheologi, un atzina par ēdamu

Pasākumi

Saulkrasti Jazz 2009

23. jūlijā -
Toms Rudzinskis Hipster 4 +
The Radio
Jam Session
 
24.jūlijā-Jolanta Gulbe un RGE
Play 4 Place (Gruzija)
Jam Session
 
25.jūlijā-12.00 Studentu koncerts...