Kā pagatavot liellopa gaļas karpačo ar šitake salātiem?

Kā pagatavot liellopa gaļas karpačo ar šitake salātiem?

1. solis sajauc visas marinādes sastāvdaļas.
j1.jpg - 40.12 KB
2. solis gaļu uz pannas no visām pusēm “apdedzina” olīveļļā.
j2.jpg - 38.72 KB
3. solis tad ierīvē ar marinādi.
j3.jpg - 44.75 KB
4. solis sagatavoto gaļu cieši ietin pārtikas plēvē un ievieto saldētavā, līdz tā sasalst cieta.
j5.jpg - 35.8 KB
5. solis gaļu sagriež plānās šķēlītēs un izkārto uz šķīvja. Sajauc visas salātu sastāvdaļas un atdzesē ledusskapī. Pasniedzot salātus liek karpači centrā un uz šķīvja malām uzpilina  vasabi.
j6.jpg - 39 KB 

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
trepe
nu, pēc pareizības tas nav karpačo! Taču ideja ir interesanta
15.03.2010. plkst. 10:58
Īsts veselīgi diētiskais paēdiens ;
06.05.2008. plkst. 11:19
Liellopu gaļiņa jau tā labā , un vēl ar sēnītēm !!
26.04.2008. plkst. 07:11
Laikam jau tikai gardēžiem paēdiens !!
16.03.2008. plkst. 11:27
liellopu filejiņa un šitaki sēnītes - tas nu ir vienreiz gardais !,,,
14.03.2008. plkst. 18:37

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sausās brokastis ir bagātas ar šķiedrvielām, vitamīniem un daudzām minerālvielām (dzelzi)

Pasākumi

IZGLĪTĪBAS PROGRAMMAI Svētdienas sarunas muzejā

Latvijas Nacionālais mākslas muzejs sagatavojis jaunu programmu 14 Svētdienas sarunām muzejā, kuras notiks laikā no 2008.gada septembra līdz decembrim.
Šo svētdien, 2008.gada 14.septembrī,...