Lasītāju receptes

strausakaaja 2009-01-19

Vecgada kārums.

Sastāvdaļas:

1. 200 g žāvētu jūras asaru vai mencas
2. 200 g vārītu kartupeļu
3. 80 g marinētu šampinjonu
4. 80 g eļļas
5. lociņi
6. sinepes
7. sāls



Pagatavošana:

Žāvētai zivij izņem asakas, novelk ādu un sagriež mazos gabaliņos. Kartupeļus nomizo un sagriež šķēlītēs. Šampinjonus sīki sakapā.

Visu sajauc. Eļļu saputo ar sinepēm ( pēc garšas ), pārlej salātiem. Pēc garšas var pievienot sāli. Dekorē ar sakapātiem lociņiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Auglis ar vislielāko kaloriju saturu ir avokado

Pasākumi

Reperis Nelly izdod albumu “Brass Knuckles”

Latvijā klajā nācis amerikāņu repera Nelly piektais albums “Brass Knuckles”, kurā iekļauts arī vasaras aktuālais singls “Party People”, piedaloties “hercogienei” Fērgijai....