Lasītāju receptes

strausakaaja 2009-01-19

Vecgada kārums.

Sastāvdaļas:

1. 200 g žāvētu jūras asaru vai mencas
2. 200 g vārītu kartupeļu
3. 80 g marinētu šampinjonu
4. 80 g eļļas
5. lociņi
6. sinepes
7. sāls



Pagatavošana:

Žāvētai zivij izņem asakas, novelk ādu un sagriež mazos gabaliņos. Kartupeļus nomizo un sagriež šķēlītēs. Šampinjonus sīki sakapā.

Visu sajauc. Eļļu saputo ar sinepēm ( pēc garšas ), pārlej salātiem. Pēc garšas var pievienot sāli. Dekorē ar sakapātiem lociņiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Galvenais iemesls, kāpēc rīsi tiek audzēti appludinātos rīsa laukos, ir nezāļu iznīdēšanai. Patiesībā rīsi spēj augt arī sausās teritorijās

Pasākumi

Andrejsalā skanēs industriālā mūzika

Piektdien, 29. augustā, Andrejsalas dienvidu krastā pietauvotajā Peldošajā darbnīcā nr. 659 notiks Latvijas industriālās mūzikas festivāls Naktsmaiņa, kas ilgs no pulksten 19.00 līdz pat...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0