Lasītāju receptes

strausakaaja 2009-01-19

Vecgada kārums.

Sastāvdaļas:

1. 200 g žāvētu jūras asaru vai mencas
2. 200 g vārītu kartupeļu
3. 80 g marinētu šampinjonu
4. 80 g eļļas
5. lociņi
6. sinepes
7. sāls



Pagatavošana:

Žāvētai zivij izņem asakas, novelk ādu un sagriež mazos gabaliņos. Kartupeļus nomizo un sagriež šķēlītēs. Šampinjonus sīki sakapā.

Visu sajauc. Eļļu saputo ar sinepēm ( pēc garšas ), pārlej salātiem. Pēc garšas var pievienot sāli. Dekorē ar sakapātiem lociņiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Laika rezervuārs. Nele Zirnīte. Personālizstāde

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Baltajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a, Rīgā) no 2009.gada 11.jūlija līdz 16.augustam būs skatāma mākslinieces Neles Zirnītes personālizstāde Laika rezervuārs....