Lasītāju receptes

Marinētas garneles

vera 2008-07-14

Marinētas garneles

Sastāvdaļas
300 g lobītu garneļu
2 tomāti
salāti, vislabāk dažādi salātu veidi

Marināde
100 ml sasmalcināta svaiga bazilika
50 ml sasmalcinātu diļļu
75 ml eļļas
2 ēdamkarote izspiesta citrona sulas
1 ēdamkarote niedru cukura
1 tējkarote smalki sagrieztas citrona miziņas


Nomizo tomātus un izņem sēklas. Sagriez tomātus kubiņos. Sajauc garneles un tomātu kubiņus.
Sajauc kopā visas marinādes sastāvdaļas. Uzlej marinādi uz garnelēm un tomātiem.

Vienu lielu servēšanas trauku un četras porciju bļodiņas izklāj ar salātu lapu. Sadali garneļu maisījumu traukos. Pasniedz ar labu maizi.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pērles izkūst etiķi

Pasākumi

Mākslas stilu un virzienu skola

2009.gada 14.janvārī Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā atsākas lekcijas Mākslas stilu un virzienu skolā. Nodarbības notiks trešdienās no plkst. 17:00 līdz 18:45 K.Valdemāra ielā 10a....