Zaļumu salāti ar olu un ziedlapiņām

Zaļumu salāti ar olu un ziedlapiņām

1. Lapu salātus pārlasa, noskalo un notecina.
11 2.jpg - 13.71 KB
2.
Lai pagatavotu salātu mērci, sakuļ eļļu, sinepes, citronu sulu, sāli un piparus. Tad izberž caur sietu cieti novārītas olas.
11 4.jpg - 8.5 KB
3. Tad sasmalcina maurlokus un salātus. Baziliku sadala pa lapiņām un bļodā sajauc ar maurlokiem, salātiem un ziedlapiņām. Salātus pārslaka ar mērci un viegli iecilā. Gatavos salātus pārkaisa ar saberztu olu, rotā ar ziedlapiņām un pasniedz. Labu apetīti.
11 1.jpg - 12.61 KB



Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. martā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt citrusa augļus: apelsīnus, greipfrūtus, mandarīnus, citronus

Pasākumi

Rīgā koncertēs Eross Ramazoti

Koncertaģentūra „Makroconcert” informē: 5.novembrī uz daudzfunkcionālās halles „Arēna Rīga” skatuves uzstāsies viens no pasaulē slavenākajiem liriskās popmūzikas izpildītājiem...