Zaļumu salāti ar olu un ziedlapiņām

Zaļumu salāti ar olu un ziedlapiņām

1. Lapu salātus pārlasa, noskalo un notecina.
11 2.jpg - 13.71 KB
2.
Lai pagatavotu salātu mērci, sakuļ eļļu, sinepes, citronu sulu, sāli un piparus. Tad izberž caur sietu cieti novārītas olas.
11 4.jpg - 8.5 KB
3. Tad sasmalcina maurlokus un salātus. Baziliku sadala pa lapiņām un bļodā sajauc ar maurlokiem, salātiem un ziedlapiņām. Salātus pārslaka ar mērci un viegli iecilā. Gatavos salātus pārkaisa ar saberztu olu, rotā ar ziedlapiņām un pasniedz. Labu apetīti.
11 1.jpg - 12.61 KB



Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

RED BULL MUSIC ACADEMY IZSLUDINA PIRMO MĀKSLINIEKU POSITIVUS FESTIVĀLĀ

Šogad Positivus festivālā pasaules mēroga klubu mūzikas zvaigznes meklējiet Red Bull Music Academy Lounge – brīvdabas klubā ar satriecošiem deju grīdas hītiem!...