Zaļumu salāti ar olu un ziedlapiņām

Zaļumu salāti ar olu un ziedlapiņām

1. Lapu salātus pārlasa, noskalo un notecina.
11 2.jpg - 13.71 KB
2.
Lai pagatavotu salātu mērci, sakuļ eļļu, sinepes, citronu sulu, sāli un piparus. Tad izberž caur sietu cieti novārītas olas.
11 4.jpg - 8.5 KB
3. Tad sasmalcina maurlokus un salātus. Baziliku sadala pa lapiņām un bļodā sajauc ar maurlokiem, salātiem un ziedlapiņām. Salātus pārslaka ar mērci un viegli iecilā. Gatavos salātus pārkaisa ar saberztu olu, rotā ar ziedlapiņām un pasniedz. Labu apetīti.
11 1.jpg - 12.61 KB



Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Ēdiena oranžā nokrāsa dāvā mundrumu. Ir pierādīts, ka ne tikai vitamīnu sastāvs, bet pat ēdienu krāsa ietekmē cilvēka veselību un garastāvokli. Piemēram, burkāni, apelsīni, smilts ērkšķis, persiki, aprikozes, melones, oranžie kabači un ķirbji papildina enerģiju, nostiprina imūnsistēmu, uzlabo asinsriti. Oranžā krāsa izstaro prieku un atbrīvo mūs no negatīvām emocijām, padara par sabiedriskiem un radošiem cilvēkiem

Pasākumi

SARĪKOJUMI RĪGAS LATVIEŠU BIEDRĪBĀ 2009. GADA 17. JŪNIJS – 15. JŪLIJS

17. jūnijā plkst. 19.00 Zelta zālē
KAMERMŪZIKAS KONCERTS
Piedalās Gunta Cēse (soprāns), Aleksandra Boroduļina, Ieva Kļaviņa (klavieres), Raivo Lallo (klarnete).
Programmā V. Bellīni,...