Zaļumu salāti ar olu un ziedlapiņām

Zaļumu salāti ar olu un ziedlapiņām

1. Lapu salātus pārlasa, noskalo un notecina.
11 2.jpg - 13.71 KB
2.
Lai pagatavotu salātu mērci, sakuļ eļļu, sinepes, citronu sulu, sāli un piparus. Tad izberž caur sietu cieti novārītas olas.
11 4.jpg - 8.5 KB
3. Tad sasmalcina maurlokus un salātus. Baziliku sadala pa lapiņām un bļodā sajauc ar maurlokiem, salātiem un ziedlapiņām. Salātus pārslaka ar mērci un viegli iecilā. Gatavos salātus pārkaisa ar saberztu olu, rotā ar ziedlapiņām un pasniedz. Labu apetīti.
11 1.jpg - 12.61 KB



Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Medus ir vienīgais ēdiens, kas laika gaitā nebojājas. Medu, kas tika atrasts Ēģiptes faraonu kapenēs, pagaršoja arheologi, un atzina par ēdamu

Pasākumi

„Dig It „ -Jauna Latvijas neatkarīgās mūzikas grupu dziesmu izlase

Kompānija “Mikrofona ieraksti” izlasē “Dig It” apkopojusi šī brīža interesantāko Latvijas neatkarīgās mūzikas grupu aktuālākos ierakstus. Izlase Mp3 formātā ir noklausāma un...