Sparģeļu salāti ar makaroniem un apelsīnu filejām

Sparģeļu salāti ar makaroniem un apelsīnu filejām

1. Novāra penne makaronus sālsūdenī, noskalo aukstā ūdenī, nokāš un liek lielā bļodā. Makaronus pārslaka ar ēdamkaroti olīveļļas, samaisa un noliek atdzesēties (vismaz vienu stundu). Sakapā maurlokus.
Aspa3.jpg - 8.33 KB
2. Svaigus sparģeļus notīra un pa diagonāli sagriež tikpat garos gabalos kā penne makaroni. Kā pareizi izvēlēties un sagatavot sparģeļus skatīt šeit.
Aspa7.jpg - 9.42 KB
3. Cukurzirņu pākstis noskalo un tām nogriež cietos galus. Sparģeļus liek verdošā ūdenī un vāra apmēram 4 – 5 minūtes, tad ņem laukā un noskalo aukstā ūdenī. Tajā pašā verdošajā ūdenī 2 – 3 minūtes novāra cukurzirņu pākstis, nokāš un noskalo aukstā ūdenī. Tad zirņus un sparģeļus liek atdzesēties ledusskapī.
Aspa5.jpg - 9.24 KB
4. Vienam apelsīnam izspiež sulu, bet no otra pagatavo apelsīnu filejas. Tad šķēlīti apelsīnu mizas sagriež ļoti plānās sloksnītēs.
Aspa4.jpg - 10.43 KB
5. Sajauc 2 ēdamkarotes sarkanvīna etiķa ar ēdamkaroti olīveļļas, apelsīnu sulu, sāli un pipariem. Atdzesētos makaronus sajauc ar sparģeļiem, cukurzirņu pākstīm, apelsīnu filejām, maurlokiem un sarkanvīna mērci un tad pārkaisa ar apelsīnu mizas sloksnītēm.
Aspa2.jpg - 11.82 KB
6. Salātus kārto bļodiņās un pasniedz . Labu apetīti.
Aspa1.jpg - 11.19 KB

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 07. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Etiķī marinētu siļķi sagriež filejas veidā, satin ruletē un nostiprina ar kociņu. Šāds ēdiens saucas rolmopsis

Pasākumi

Klajā nācis Eros Ramazzotti jaunais albums “Ali e Radici”

Šonedēļ mūzikas izdevniecības “Sony Music” apgādā dziedātājs Eros Ramazzotti laidis klajā savu vienpadsmito studijas albumu “Ali e Radici” (“Spārni un saknes”)....