Spinātu salāti ar sarkanajiem sīpoliem, grauzdētiem pekanriekstiem un aveņu sīrupu

Spinātu salāti ar sarkanajiem sīpoliem, grauzdētiem pekanriekstiem un aveņu sīrupu

1. Uz pannas izkausē sviestu. Tad 10 minūtes pannā uz vidēji karstas liesmas apcep pakanriekstus un cukuru. Ļauj pekanriekstiem atdzist.
A1.jpg - 21.42 KB
2. Smalki sagriež sarkano sīpolu.
A2.jpg - 12.82 KB
3. Spinātus sajauc ar sīpoliem, aveņu sīrupu un like uz šķīvja. Virsū kārto pekanriekstus un svaigas avenes. Salātiem pārkaisa sasmalcinātus pētersīļus, pārslaka balzāmetiķi un pasniedz. Labu apetīti.
A3.jpg - 13.99 KB

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Izstāde „Latvijas Restauratoru biedrībai – 20”

No 11.06 - 11.07.2009. Rīgā, Mencendorfa namā skatāma Latvijas Restauratoru biedrības jubilejas izstāde. Tajā piedalās restauratori, kas pārstāv dažādas restaurācijas specializācijas....