Salāti ar čipolīni sīpoliem un bekonu

Salāti ar čipolīni sīpoliem un bekonu

1. solis uzkarsē cepeškrāsni 180 grādu temperatūrā. Lielā pannā uz vidēji karstas uguns izkausē 2 ēdamkarotes sviesta, tad uz pannas vienā kārtā liek sīpolus un viegli apbrūnina –  apmēram trīs minūtes no katras puses. Apceptos sīpolus noņem no pannas.
8 4.jpg - 33.27 KB
2. solis atlikušajam sviestam pievieno uz smalkās rīves sarīvētu ķiploku. Katru apcepto sīpolu uzmanīgi ietin cūkgaļas šķēlē un liek uz cepešpannas, kura iepriekš ieziesta ar ķiploku - sviesta maisījumu.
8 3.jpg - 41.03 KB
3. solis sīpolus cep cepeškrāsnī 30 – 35 minūtes, līdz cūgaļa kļūst viegli kraukšķīga.
8 2.jpg - 44.08 KB
4. solis uz cepamās pannas lej vistas buljonu, sojas mērci, sarkanvīna etiķi un pievieno sāli un piparus pēc garšas. Mērci karsē, līdz tās tilpums uz pusi samazinās. Uz šķīvja liek salātu lapas, pārslaka ar mērci un virsū kārto cūkgaļās šķēlēs ietītos sīpolus. Labu apetīti.
8 1.jpg - 45.21 KB

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
shis jau vispaar ir 6dienu ideaalais brokastu variansts ar svaigu greipfrutu sulu:)
17.05.2008. plkst. 20:52

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pērles izkūst etiķi

Pasākumi

Izlasēs “WINTER JAM” un “CLUBBERS YEARBOOK” apkopoti deju klubu grāvēji

Katru gadu vadošās mūzikas izdevniecības “Warner Music” un “Universal Music” izlasēs “Winter Jam” un “Clubbers Yearbook apkopo gada aktuālākos deju klubu grāvējus....