Lasītāju receptes

Sivēna fileja sinepju mērcē ar sīpoliem un sēnēm

vera 2008-07-14

Sivēna fileja sinepju mērcē ar sīpoliem un sēnēm

Sastāvdaļas
500 g sivēna filejas
8 šalotu
200 g šampinjonu
sviests vai margarīns
sāls, pipari
2 ēdamkarote Dijon sinepju
1 ēdamkarote niedru cukura
200 ml krējuma
2 tējkarote estragona
200 ml franču krējuma


1. Sagrieziet šampinjonus ripiņās. Notīriet sīpolu. Apcepiet tos taukos un noņemiet no pannas. Sagrieziet fileju 2 cm biezās šķēlēs, cepiet tās taukos. Pielieciet sāli un piparus.

2. Lieciet sīpolus un šampinjonus pannā kopā ar gaļu, pievienojiet krējumu, sinepes, niedru cukuru un estragonu un pasautējiet 15 minūtes. Pievienojiet franču krējumu un ļaujiet vēl pāris minūtes pasautēties.

3. Pasniedziet ar salātiem, vārītiem rīsiem, makaroniem vai kartupeļiem, un arī ar vārītiem dārzeņiem (piem., pupām vai brokoļiem).

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 08. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmā pārtikas prece ar svītru kodu bija Wrigley’s košļājamā gumija

Pasākumi

Jauns Noras Džonsas DVD

Iznācis jauns daudzkārtējās Grammy balvas ieguvējas, arī Latvijā ļoti populārās amerikāņu dziedātājas Noras Džonsas DVD – Live From Austin TX ar koncerta ierakstu, kas noticis 2007....