Lasītāju receptes

Risotto ar liellopa gaļu un garnelēm

ligatt 2008-06-06

Risotto ar liellopa gaļu un garnelēm

Sastāvdaļas
500 g liellopu filejas
500 g baraviku
500 g Arborio rīsu
200 g Parmezāna siera
12 tīģergarneles
100–200 g baltvīna
4 sīpoli
4 ķiploka daiviņas
2 ēdamkarotes eļļas
buljona kubiņš
Vegeta
sāls
200 g ūdens

Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus un ķiplokus.
Pievieno vīnu un rīsus.
Sautē, pievienojot ūdeni un buljona kubiku.
Citā pannā apcep sēnes, pievieno sāli.
Rīsus sautē apmēram pusstundu, ik pa laikam pielejot ūdeni.
Notīra garneles.
Sagriež liellopu fileju šķēlēs un nedaudz izklapē. Pārkaisa ar garšvielām.
Apceptās sēnes pieliek pie risoto un samaisa.
Viegli apcep liellopu filejas šķēles.
Risoto pierīvē Parmezāna sieru.
Apcep garneles. Dekorēšanai izmanto timiānu, rozmarīnu,
mazos tomātiņus un olīvas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ēdiena oranžā nokrāsa dāvā mundrumu. Ir pierādīts, ka ne tikai vitamīnu sastāvs, bet pat ēdienu krāsa ietekmē cilvēka veselību un garastāvokli. Piemēram, burkāni, apelsīni, smilts ērkšķis, persiki, aprikozes, melones, oranžie kabači un ķirbji papildina enerģiju, nostiprina imūnsistēmu, uzlabo asinsriti. Oranžā krāsa izstaro prieku un atbrīvo mūs no negatīvām emocijām, padara par sabiedriskiem un radošiem cilvēkiem

Pasākumi

Andris Ērglis: „Mans albums nav šlāgeris”

26. martā „MicRec” bārā tika prezentēts dziedātāja Andra Ērgļa pirmais soloalbums „Sirdspuksti”.

Prezentācijas pasākumā mākslinieks izpildīja dziesmas no jaunā albuma,...