Lasītāju receptes

Teļa gaļas sautējums

ligatt 2008-06-06

Teļa gaļas sautējums

Sastāvdaļas
Teļa gaļa
Sīpoli
Bišu maize
Kaņepju sviests 1 tējkarote
Dzērvenes
Tumšais alus 1/3 pudeles
Sāls, pipari
Čili pipars 1 gab.
Lauru lapas
Olīveļļa

Pagatavošana
Lauru lapas liek uz sakarsētas pannas un apcep.
Gaļu sagriež gabaliņos, liek pannā pie lauru lapām. Uzlej nedaudz olīveļļu. Pievieno sāli, sasmalcinātus sīpolus, lauku sviestu, piparus, mazliet Bišu maizi, kaņepju sviestu un dzērvenes. Čili piparu pievieno pēc vēlēšanās.
Visam pārlej tumšo alu un atstāj sutināties, kamēr gaļa mīksta. Apmēram 15 – 20 minūtes.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Jazz for inspiration

29.05. – 10.07. katru piektdienu 19.30. Latviešu biedrības namā...