Lazanja ar baziliku un spinātiem
Komentāri (1) Augošā secībā | Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem! | ![]() |
Komentāri (1) Augošā secībā | Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem! | ![]() |
Lazanjas plāksnītes: 1 iepakojums
Liess ricotta siers: 900 g
Mazas spinātu lapas: 300 g
Liess mozarellas siers: 250 g
Parmas siers: ¼ tase
Baziliks: 1 tase
Sastāvdaļas lazanjas mērcei:
Tomātu gabaliņi: 1 kārba
Saberzti tomāti : 1 kārba
Tomātu mērce: 1 burciņa
Tomātu pasta: 1 burciņa
Ūdens: 1 tase
Sāls: 1 tējk.
Melnie pipari: ½ tējk.
Sarkanie asie pipari: ½ tējk.
Kaltētu ķiploku pulveris: 1 tējk.
Oregano: 1 tējk.
Baziliks: 1 ½ tējk.
Lauru lapas: 3 gab.
Itāļu garšvielas: 1 tējk.
Želejā nerekomendē izmantot ananāsu vai kivi, jo tie satur vielas, kas kavē želantīna sabiezēšanu
Leģendārā latviešu astoņdesmito gadu pop roka grupa Vaidava tikko pabeigusi darbu pie sava pirmā studijas albuma, kuram dots nosaukums “Tu būsi vēl” un kura iznākšana plānota šī gada...
Copyright ©2007 www.IrLaiks.lv
02.04.2009. plkst. 12:31