Kotletes ar Ricotta sieru tomātu mērcē

Komentāri (5) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Coco
Italu virtuve ir loti daudzveidiga. Vini ediena pagatavosanai pieiet ar ipasu uzmanibu un fantaziju :) Laba recepte!
27.07.2009. plkst. 16:59
Princese
Es kotletes tikai cepu cepeskrsasni,vielaiciigi var daudz izcept(tas gan atkariigs no pannas lieluma).
08.05.2009. plkst. 19:07
italija
gards jau ir bet pa daudz italju vardu"ricotta" biezpiens "pancetta" zaveta gala.. vai italiski vai latviski izdomaa
28.09.2008. plkst. 20:54
Tādas kotletes neesmu rewdzējusi.
10.08.2008. plkst. 12:51
labi nav nācies kotletes cept cepeškrāsnī, bet pat viltotajam zaķim nevajag tik daudz laika...
01.08.2008. plkst. 11:43

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 22. aprīlī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Kaperi, kas tiek lietoti pie ēdieniem, ir ērkšķainie. Tie pārstāv dārzeņu kultūru, kuru zieda ziedpumpuri un augļi satur olbaltumvielas, eļļu un vitamīnus. Tie ir izplatīti Eiropā, Ziemeļamerikā, Ziemeļāfrikā un Indijā

Pasākumi

Izdoti divi pirmie CD sērijā „Uzliec kaut ko jautrāku”

Kompānija Mikrofona Ieraksti uzsākusi jaunu izlašu sēriju „Uzliec kaut ko jautrāku” un šonedēļ mūzikas veikalos būs pieejams pirmie divi CD. Tajos apkopotas dziesmas, kuras jau guvušas...