Kotletes ar Ricotta sieru tomātu mērcē

Komentāri (5) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Coco
Italu virtuve ir loti daudzveidiga. Vini ediena pagatavosanai pieiet ar ipasu uzmanibu un fantaziju :) Laba recepte!
27.07.2009. plkst. 16:59
Princese
Es kotletes tikai cepu cepeskrsasni,vielaiciigi var daudz izcept(tas gan atkariigs no pannas lieluma).
08.05.2009. plkst. 19:07
italija
gards jau ir bet pa daudz italju vardu"ricotta" biezpiens "pancetta" zaveta gala.. vai italiski vai latviski izdomaa
28.09.2008. plkst. 20:54
Tādas kotletes neesmu rewdzējusi.
10.08.2008. plkst. 12:51
labi nav nācies kotletes cept cepeškrāsnī, bet pat viltotajam zaķim nevajag tik daudz laika...
01.08.2008. plkst. 11:43

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Zemesriekstu eļļu tiek izmantota zemūdenēs, jo tā ir bez smaržas, līdz sasniedz 230 grādu temperatūra

Pasākumi

Akcija "Ziemassvētku dāvana mazuļiem un viņu vecākiem" noslēgusies

Īpašs sveiciens un pārsteigums māmiņām un viņu mazuļiem!
Sadarbībā ar "Jaunais zvaigzņu teātris" esam sagatavojuši lielisku Ziemassvētku dāvanu visiem mazajiem...