Fetučīni nūdeles ar tomātu - bazilika mērci un steika sloksnītēm

Komentāri (5) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
dima
super recepte.penelope,tev suudiigs veeders.tas kaa tu gatavo,neinteresee....raksti savu recepti,ne korigee so
24.02.2010. plkst. 17:05
Ļoti garšīgi! Es pati tādu gatavoju mājās. Tikai tomātus es ņemu burkā no Itālijas - Tomāti savā sulā. Tad mērci var pagatavot daudz ātrāk.
14.05.2008. plkst. 15:01
Itālisks ēdiens! Pagatavošanai prasa laiku! Pasniedzot var iemalkot Itāļu vīnu un tad sajusties kā Itālijā!
06.05.2008. plkst. 13:57
soļiem nav ne vainas, tos var pievārēt pat pamuļķis ar abām kreisajām rokām (jau iepriekš atvainojos visiem šo lasošajiem kreiļiem)! bet 1,5 kg sautēti sarkanie tomāti, gan ir pārāk ekstrēmi manam vēderam...man liekas sanāktu pārāk skāba tā mērce, nez cik porcijām tas viss domāts? Es noteikti miksētu sarkanos ar dzeltenajiem vai oranžajiem tomātiem.
06.05.2008. plkst. 13:46
Daudz to soļu , bet mēģināt var ;
05.05.2008. plkst. 19:42

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Uz 1 kg miltu tiek patērētas 2 tējkarotes sodas vai 4 – 6 tējkarotes cepamā pulvera

Pasākumi

Jaunais dziedātājs Kristaps Krafte: Mīlestība nedalās

Konkursa “Latvijas Zelta talanti” dalībnieks, jaunais dziedātājs Kristaps Krafte sadarbībā ar Normundu Rutuli un mūzikas servisu Platforma.lv piedāvā savu pirmo singlu “Nedalāmā”,...