Cepta pīles fileja ar papaijas - pupiņu salātiem

Cepta pīles fileja ar papaijas - pupiņu salātiem

1. solis gatavu papaiju nomizo, pārgriež uz pusēm un sagriež gabaliņos.
8 2.jpg - 38.28 KB
2. solis noblanšē pupiņas un smalki sagriež sīpolu. Visu pārkaisa ar sāli, garšvielām un pārslaka ar 1 ēdamkaroti olīveļļas un 1 ēdamkaroti svaigi spiestas citronu sulas. Atstāj lai ievelkas.
8 3.jpg - 46.5 KB
3. solis pīles fileju apkaisa ar garšvielām un liek pannā ar ādu uz leju cepties uz vidēji karstas liesmas 13 – 15 minūtes vai arī, līdz ādiņa kļūst kraukšķīga un lielākā daļa tauku iztecējuši.
8 4.jpg - 36.95 KB
4. solis satver pīles fileju ar knaiblēm un piespiež katru sānu 15 sekundes pie pannas virsmas, tad apgriež ar ādu uz augšu un turpina cepšanu vēl kādas 5 minūtes. Tad pannu noņem no liesmas un ļauj filejai pāris minūtes nostāvēties.
8 5.jpg - 38.33 KB
5. solis tikmēr saplucina dažas bazilika lapiņas un pievieno salātiem. Tad sagriež pīles fileju šķēlītēs, liek uz salātiem un pasniedz.
8 1.jpg - 45.23 KB

Komentāri (4)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
marcello242
hhhhhhmmmmmmmmmm tiesi par to es tiko dpomaju
13.06.2009. plkst. 14:42
Iznāk gan žēl, gan arī garda tā pīlīte ;
06.05.2008. plkst. 11:17
Bet garda gan tā filejiņa !!
26.04.2008. plkst. 07:22
Man žēl tās pīlītes !!
15.04.2008. plkst. 18:53

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Visvairāk Coca – Cola uz vienu iedzīvotāju tiek patērēta Islandē

Pasākumi

Indonēzijas Kultūras un amatniecības dienas Izstāde pagarināta līdz 30.maijam

Galvenais akcents Indonēzijas tradicionālās mākslas izstādē – slavenās Džogdjakartas un Solo stila batikas. To tapšanas procesu demonstrē viens no Slēmanas provinces (Javas sala)...