Kā pagatavot laša kroketes ar gurķu – diļļu mērci?

Kā pagatavot laša kroketes ar gurķu – diļļu mērci?

1. solis uzkarsē cepeškrāsni 170 grādu temparatūrā. Sastrādā blenderī visas mērces sastāvdaļas.
5 1.jpg - 45.34 KB
2. solis lasi liek cepeša traukā un pārlej ar mērci. Cep 15 minūtes 170 grādu temperatūrā vai arī līdz lasis gatavs.
5 2.jpg - 38.45 KB
3. solis ievieto lasi bļodā un sasmalcina. Tad pievieno olu baltumus, rīvmaizi, citronu sulu, Vorčesteršīras mērci un samaisa. Ja masa pārāk mitra, pievieno vēl nedaudz rīvmaizes.
5 3.jpg - 41.24 KB
4. solis izklāj pannu ar cepamo papīru un cep kroketes 200 grādu temperatūrā.
5 4.jpg - 29.7 KB
5. solis cep 15 minūtes vai arī līdz kroketes kļūst zeltaini brūnas no abām pusēm.
5 5.jpg - 37.36 KB
6. solis kroketes pārlej ar mērci un pasniedz.
5 6.jpg - 30.29 KB

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Rīsi – tā ir galvenā uztura kultūra pusei zemeslodes iedzīvotāju

Pasākumi

„Klusā pretošanās. Krievu piktoriālā fotogrāfija. 1900-1930”

1920.-30.g. krievu fotoavangards –Aleksandrs Rodčenko, Els Ļisickis, Boriss Ignatovičs u.c. – pārcietuši totalitārā režīma vajāšanas un represijas, kļuva par Krievijas un vispasaules...