Kā pagatavot liellopa gaļas sautējumu?

Kā pagatavot liellopa gaļas sautējumu?

1. solis gaļu noskalo, atgriež kaulus un cīpslas, sagriež palielos kubiņos.
Sbstew1.jpg - 48.61 KB
2. solis sagrieztos gaļas gabalus pārkaisa ar sāli, pipariem un ierīvē divas ēdamkarotes miltu.
Sbstew2.jpg - 53.68 KB
3. solis tad gaļu apcep eļļā, līdz tā apbrūnē no visām pusēm, bet viducī vēl sārta. Smalki sakapā ķiplokus un pievieno apceptajai gaļai.
Sbstew4.jpg - 46.2 KB
4. solis apcep dārzeņus (izņemot tomātus) nelielā eļlās daudzumā. Pievieno pusi buljona, tomātus un visu uzvāra.
Sbstew5.jpg - 50.26 KB
5. solis tad pievieno gaļu ar ķiplokiem, atlikušo buljonu. Uzliek vāku un uz lēnas uguns vāra 2 -3 stundas, līdz galā kļūst mīksta.
Sbstew6.jpg - 43.14 KB

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ffndnffhkdjfbgd dd
dkfnd,dg dmfnfdnfdf ncjfdkg dhgkxg fjbjdg fgnskgbf
26.08.2014. plkst. 20:06

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Noskaidroti MTV un Coca-Cola rīkotā konkursa Soundwave pusfinālisti

Zināmas sešas no četrdesmit piecām garāžu grupu konkursam Coca-Cola Soundwave pieteiktajām jaunajām grupām, kas turpinās cīņu pusfinālā - Chuu, Into One, Oranžās Brīvdienas, Slurm!,...