Kā pagatavot ceptas vistas filejas marokāņu gaumē?

Kā pagatavot ceptas vistas filejas marokāņu gaumē?

1.solis samaisa 1 tējkaroti kanēļa, ķimenes, tumeriku un čili pulveri. Garšvielas ieber plastmasas maisā un pieliek klāt vistu filejas. Filejas apviļā un atstāj marinēties 2 – 24 stundas.
image2.jpg - 40.4 KB
2.solis uzkarsē pannu un uz vidēji stipras uguns liek cepties vistu filejas.
image3.jpg - 39.89 KB
3. solis kamēr vista cepas, sagriež ābolus un dateles. Šajā receptē izmantotas svaigas dateles, bet labāk izvēlēties žāvētās – tām būs spēcīgāka garša.
image4.jpg - 45.11 KB
4. solis piedevām var sacept nedaudz kartupeļu.
image5.jpg - 41.69 KB
5. solis kad filejas gatavas, tās liek uz porciju šķīvjiem.
image6.jpg - 42.36 KB
6. solis uz tās pašas pannas apmēram vienu minūti apcep ābolus un dateles.
image7.jpg - 44.9 KB
7. solis tad augļiem pievieno atlikušo tējkaroti kanēļa un samaisa.
image8.jpg - 39.33 KB
8. solis vistas filejām pārber ceptos augļus un pasniedz.
image1.jpg - 50.11 KB

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
plūmīte
kas ir tumeriks?
25.11.2008. plkst. 21:33
Marokāņiem šī fileja varētu būt , kas ļoti savdabīgs - kopā ar visu tumeriku!!
25.04.2008. plkst. 06:50

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mikroviļņi tika izgudroti pēc tam, kad zinātnieks nogāja gar radara lampu un šokolāde izkusa viņa kabatā

Pasākumi

Sēru vēsts: aizsaulē aizgājusi aktrise Milda Klētniece

Dailes teātra Aizsaules aktieru zvaigznājam piepulcējusies vēl viena spilgta zvaigzne – Milda Klētniece....