Pamatēdieni

Spageti makaroni ar liellopa gaļas kotletēm baltvīna mērcē

Spageti makaroni ar liellopa gaļas kotletēm baltvīna mērcē (2)

Pagatavošanas laiks 120 - 180 minūtes

Paredzēts 5 personām

 

Ar quinoa, ciedru riekstiem un cīsiņiem pildīts ķirbis

Ar quinoa, ciedru riekstiem un cīsiņiem pildīts ķirbis (2)

Pagatavošanas laiks 90 minūtes

Paredzēts 2 personām

Liellopa steiks filipīniešu gaumē

Liellopa steiks filipīniešu gaumē (2)

Pagatavošanas laiks 60 - 90 minūtes

Paredzēts 4 personām

Pildīti artišoki ar garnelēm

Pildīti artišoki ar garnelēm

1. Katrai artišoka galviņai
nogriež apmēram 2,5 centimetrus no virspuses, tad nedaudz nogriež arī no
apakšas tā, lai artišoks stabili stāv uz darba virsmas. Griezuma vietas ierīvē
ar
Lazanja ar baziliku un spinātiem

Lazanja ar baziliku un spinātiem (1)


Katrs lazanjas cienītājs zinās teikt, ka, lai gan bezgala garšīgs un barojošs, tomēr īpaši veselīgs šis ēdiens gan nav. Tomēr nevajag izsamist, jo ievērojot pāris vienkāršus
Cepts tuncis ar tomātiem, jaunajiem kartupeļiem un pupiņām

Cepts tuncis ar tomātiem, jaunajiem kartupeļiem un pupiņām

Pagatavošanas laiks 140 minūtes

Paredzēts 4 personām

Risoto milāniešu gaumē

Risoto milāniešu gaumē (4)

Pagatavošanas laiks 45 minūtes

Paredzēts 4 personām

Carne asada ar guacamoli

Carne asada ar guacamoli

Pagatavošanas laiks 30 -60 minūtes

Paredzēts 3 personām

Ar krabja gaļu un Brī sieru pildīts lasis

Ar krabja gaļu un Brī sieru pildīts lasis (1)

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 2 personām

Ceptas paipalas apelsīnu - sinepju marinādē

Ceptas paipalas apelsīnu - sinepju marinādē (2)



1. solis lai pagatavotu marinādi, izspiež sulu ½ apelsīnam un sakuļ ar medu, sinepēm, baltvīna etiķi un 1 tējkaroti sarīvētas apelsīna miziņas. Nepārtraucot kulšanu, pakāpeniski
Cepta vista ar cous - cous marokāņu gaumē

Cepta vista ar cous - cous marokāņu gaumē (4)

Pagatavošanas laiks 45 - 60 minūtes

Paredzēts 2 personām

Fetučīni nūdeles ar tomātu - bazilika mērci un steika sloksnītēm

Fetučīni nūdeles ar tomātu - bazilika mērci un steika sloksnītēm (5)


1. solis lai pagatavotu mērci būs nepieciešami 1,5 kg tomātu, 1 – 2 čili pipari, 2 – 3 ķiploka daiviņas, ¾ tase bazilika un 2 ēdamkarotes olīveļļas. Vispirms atliek malā vienu
Quiche ar jūras veltēm, brokoļiem un sieru

Quiche ar jūras veltēm, brokoļiem un sieru (4)

Pagatavošanas laiks 180 minūtes

Paredzēts 5 personām

Olā apcepti rīsi ar malto gaļu

Olā apcepti rīsi ar malto gaļu (3)


1. solis vistas buljonā liek vārīties rīsus. Apmēram 5 minūtes pēc tam, kad rīsi absorbējuši visu buljonu, tos pārtrauc vārīt. Lai ēdiens sanāktu, irdens rīsiem jābūt
Spageti makaroni ar lasi, zaļumiem un saldā krējuma mērci

Spageti makaroni ar lasi, zaļumiem un saldā krējuma mērci (7)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 2 personām

Cepta pīles fileja ar papaijas - pupiņu salātiem

Cepta pīles fileja ar papaijas - pupiņu salātiem (4)

Pagatavošanas laiks 45 minūtes

Kā pagatavot laša kroketes ar gurķu – diļļu mērci?

Kā pagatavot laša kroketes ar gurķu – diļļu mērci?

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 4 personām

Kā pagatavot tortillas ar olu, avokado, vistas gaļas cīsiņiem un pupiņām?

Kā pagatavot tortillas ar olu, avokado, vistas gaļas cīsiņiem un pupiņām? (1)

Pagatavošanas laiks 30 - 60 minūtes

Paredzēts 2 personām

Translate

Šodien

2018. gada 22. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Par alus „izgudrotāju” ēģiptieši uzskatīja dievu Ozīrisu – pazemes pasaules pavēlnieku.

Pasākumi

No tumšās šokolādes radīts pirmais saldais Cēsu suvenīrs!

Cēsu Apmeklētāju centrā - Tūrisma informācijas centrā, Pils laukumā 9, var iegādāties pēc īpaša pasūtījuma pagatavotas tumšās šokolādes plāksnītes, kuru brūnajā virsmā no...