Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-08-13

Zemenes ar biezpienu

Sastāvdaļas:
200 g biezpiena
100 g svaigs krējums
200 g iecukurotu zemeņu

Pagatavošana:

200 g biezpiena sajauc ar 100 g svaiga krējuma un 200 200 g iecukurotu zemeņu

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Amālijas iela 5a Inta Ruka. Fotogrāfijas 2004 – 2008

No 2009.gada 9.janvāra līdz 8.februārim Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Baltajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a, Rīgā) būs skatāma fotomākslinieces Intas Rukas personālizstāde...