Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-07-27

Aprikožu deserts

Sastāvdaļas:
8 konservētas vai svaigas aprikozes
½ tējk. citrona sula
1 ēd.k. džins
1 ēd.k. granātu sīrups
2 ēd.k. minerālūdens

Pagatavošana:

Aprikozes sagriež un sakārto deserta trauciņos. Aprikozes apslaka ar citrona sulu, pārlej ar džinu, sīrupu un minerālūdeni. Noformē pēc paša vēlēšanās.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

POSITIVUS FESTIVĀLA IESKAŅAS PASĀKUMS AR INSTRUMENTIEM!

Arī šogad tieši mēnesi pirms Positivus festivāla visi biļešu īpašnieki ir aicināti uz festivāla ieskaņas pasākumu Positivus Music biroja pagalmā Pārdaugavā, Ūdens ielā 12. Pasākums...